Äntligen på plats!!

Då är vi nu äntligen på plats i våran egna gemensamma lägenhet. Det tog bara ca 3 månader att total renovera den. Tur var väl att vi inte behövde renovera badrummen och tvättstugan. Men med tanke på att vi bara har haft helger och sedan ca 2 timmar varje kväll, så har det gått bra. Dessutom har vi haft fantastisk hjälp av våra familjer. =) Så nu är det bara att packa upp, sen ska vi kunna njuta av detta, precis lagom när det är mörkt och trist ute...
 
I helgen var det ju stora flytt dagarna. Men i fredags var det lite specielldag, då blev det först en sväng till Astma och allergi mottagningen. Gjorde pricktest som visade jordnött, hasselnöt och mandel allergi, med visade sig även var pälsdjur också. Så det får bli lite allergitabletter innna njag åker och hälsar på folk med djur. 
Passade även på i fredags att ta en tur på Allt för hälsa och sthlm food and wine mässan =) KOm hem med lite smått och gott. Både hudkrämer och godsaker =) Många goda viner testade vi också. 
 
Men nu får det nog bli att fortsätta packa upp lite. Det är ju en del lådor kvar. Skönt nog så kunde vi hålla på att packa upp lite vart eftersom i helgen, då en person fick stanna och packa pp medan de andra åkte och packade bilarna =)
 
Sååååå skönt att få komma i ordning och bara få njuta av denna finna lägenhet. KOmmer att stor trivas här =) Och skönt det ska bli att få börja träna igen!!!!!!!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0