Fredag

Som vanligt uppe tidigt.. Börjar jobba 12... Så vet inte riktigt varför jag var uppe innan 7 idag... Suck! Hoppas man kan sova längre i morgon iaf. 
 
Men har tagit mig ut på en vända med stavarna nu på morgonen, men tror dock att jag skulle ha lämnat dom hemma idag. Dom blev för vajiga i denna blåst som är, så fick hålla krampaktigt i dom. Det vill säga att det inte blev någon skön promenad. Men men en vända på 30 min blev det iaf. Bättre än inget. Passade på att göra lite magövningar när jag kom in också. 
 
Jaha så vad händer i helgen.. Vi har väl inga direkta planer. Jag och kompisen bokade in en promenad i morgon, så vi får se om det blir av. 
Annars vet jag inte att vi ska göra något direkt,. Vi får se vad som händer, och vad det är för väder. 
 
I onsdags var det ju ridning. Och det gick strålande. Fick till en sådan fin galopp i slutet, en häst som verkligen bar upp sig och gick en rund fin galopp. En riktigt härlig känsla. Har ju lite svårt med galoppen  i vanliga fall, vet dock inte varför. MEn nu verkar det ha släppt, de senaste gångerna har det fungerat väldigt bra. Bara hoppas att det fortsätter på samma sätt.
 
Nej nu ska jag ta och hitta på något. Kanske kolla serie eller läsa bok =) 
Ha en fin dag. Det lär bli varmt ute! =) 
 
 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0