ny vecka med renovering i fokus

Ja vi fortsätter att renoverar för fullt... Idag blev det till att bära upp allt golv.. Det blev ett par vändor upp och ner för trappan. Och vi som bor på andra våningen nu haha! 
Fick iaf bli lite slipning och spackling sedan. 
Vi hade väl hoppats på att vi skulle ha kunnat målat taket i dag, men det behövdes spacklas mer och kommer troligen att bli så även i morgon...
Så vi får ändra våra planer lite. Kommer att fokusera på att ha köket, hall, klädkammare och sovrum klart med spackling och målning tills på fredag. Då kan vi lägga fokus på att börja måla och tapetsera efter våran semester som vi ska ha nästa vecka. 
Ett bra grundarbete är a och o, men det är så tråkigt haha!! 
 
Annars idag har jag jobbat, och sedan var det läkarbesök. Efter min reaktion då jag fick i mig jordnötter, så blir det en liten utredning så att vi ser att det är det som är felet. Så fortsättning följer, hoppas det hittar något på blodprovet. 
 
Kom inte ihåg om jag skrev att ridningen gick bra förra veckan. Det var riktigt skönt att vara tillbaka på hästryggen igen. Imorgon är det dags igen, helt underbart =) 
 
I söndags hann jag även med en joggingtur. Trodde inte riktigt att jag skulle ha någon ork, men det var bara att bita ihop och peppa sig själv till att fortsätta jogga. Så det blev iaf en runda på ca.3 km =) Alltid något!! 
 
Dags att lägga sig och läsa lite nu, har ändå varit igång sedan 4.45 idag.....gäsp! 
 
Ha en trevlig kväll! 
 
 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0