Vardag

Lite dåligt att skriva, men har haft lite problem att komma in på sidan...
Förra veckan rullade på som vanligt jobb och 2 ridpass. Ridningen gick fint fint, bara fortsätta så. 
I slutet av veckan så kom det en förkylning och hälsade på... Så hela helgen har jag legat i sängen och tagit det lugnt. Tog mig ut på en kort promenad i solen igår, och det kändes mycket bättre. 
Idag har förskyningen bara känts av med en lite små rinnande näsa och lite hosta. Hoppas att den är på bättringsvägen nu iaf! Har ingen lust att vara sjuk.
 
Denna vecka har jag väl egentligen inte några större planer, bara ridning som står på schemat och jobb. Får se om det händer något annat kul. 
 
Har märkt att det har blivit 3 böcker utlästa denna månad och jag är inne på min 4. haha! Snacka om att man är inne i något läsar flöde just nu. Men det blir att jag väljer att läsa när det inte finns något bra direkt på tv att titta på. De dagarna jag vill titta på tv, är det kvällar jag är i stallet. Så kollar på play när jag har en ledig kväll istället. 
 
Så nu ska jag väl ta och läsa boken och ta det lugnt, för imorgon ska man upp tidigt.. 04.45... Usch inte alls kul att gå upp så tidigt! Imorgon får man väl snigel köra lite till jobbet, lär vara bra halt ute! 
 
Hoppas ni har haft det bra där ute! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0