Jul och nyår

Denna ledighet går fort... 
Julen gick i rasande fart, vi var ner till sambons släktingar neråt i landet. Där var vi lör-tis, tis blev middag med sambons far. Onsdag blev middag och firande hos pappa tsm med syster m familj, i tors åkte vi ner till landet och kom hem igår sön. Och då raka vägen till pappa och fira honom.. Så ja nu idag är det en lugn dag, även kommer det bli det i morgon.. Har fått någon ordentlig hosta, så försöker vila mig i form för på onsdag börjar man jobba igen... =) 
 
Jaha ska man summera detta år något då.
Jobbmässigt har det blivit att man tacka nej till ett erbjudande innan sommaren, Var arbetslös i 7 veckor under sommaren. Börja jobba i mitten av aug och sedan gick jag på ett vikariat i sep. 
Extra Roligheter: syster gifte sig, var på mitt första ridläger, Tränings motivationen blev bättre.
Tråkigheter: Älskade Morfar somnade in, Älskade katterna Tiger och Kajsa fick somna in. 
 
Det är lite jag kommer på just nu. Men framför allt detta år känner jag att jag har tagit tag i mig själv lite mer, tror jag behövde den tiden i somras när jag var hemma. Och nu när jag inte kommer jobba heltid i början av året, kan jag fortsätta med att hitta tillbaka till träningen ( behövs efter julen haha) Har fått en helt annan ork efter att jag byte arbetsplats. 
 
Så detta år kan man summera med ett bra år, det har gått väldigt fort. Och imorgon är det redan ett nytt år =) 
 
Önskar er alla ett Gott Nytt År! Ta hand om varandra! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0