Klarblå himmel

solen strålar utanför fönstret och den är inte ens 8 än =)
Och jag börjar 11, kanske man ska ta sig en promenad i solen?!
 
Igår när det gäller träning så var tanken att jag skulle träna innan sambon kom hem eller under tiden han var och spela innebandy.. För det första va han nästan hemma när jag kom hem, och sen skulle han inte spela.. Och jag var inte alls sugen på att sitta och ro.. Kan säga att det inte är det roligaste haha! Men efter att ha pratat med sambon i telefon, så sa han att jag skulle träna direkt. Så ja det va bara att lyssna. Det tog emot, men det var väldigt skönt efteråt. Ibland behöver man den här extra sparken för att komma igång. 
 
Annars har det väl igentligen inte hänt så mycket. Varit ganska lugnt. Ikväll är det ridning som gäller, underbart att få mysa med hästarna en stund. Har även varit lite sugen på att vara med på frukost ridningen som är på onsdagar, jag hinner med det eftersom att jg börjar 11 varje onsdag. Så kanske man ska slå till någon gång. Rider ju bara en gång iveckan annars så. 
 
I helgen kommer mamma hit, hon har en hel lista här att göra =) Så länge hon får lite vin mellan sina uppgifter så går det bra haha ;) 
 
Nä men om man ska ta sig ut en sväng kanske. Och sedan äta en tidig lunch. Ja vi får se vad jag hittar på. Ska försöka att ringa frisören när dom öppnar också, dags att fixa till håret lite =) 
Ha en bra dag där ute, och hoppas solen lyser på er också! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0