Måndag igen

Helgerna går fort och veckorna lika så. Snart är det ett nytt år också. haha går fort här. 
Och snart är vi klara med lägenheten också. Det är lite tapeter som ska upp, och lite golv som ska läggas. Vi är lediga i slutet av veckan, så det kommer bli kanon. Så att vi kan hinna med så mycket som möjligt. 
Jag involverar verkligen hela min familj i renoveringen. Alla hjälper till med det dom kan. Till och med Wilma fick vara med i helgen och renovera. 
 
Ska bli så himla skönt när det är klart. Och tror att vi kommer att trivas riktigt bra i våran lägenhet! 
 
Men nog om renoveringen nu, jag hinner faktiskt med och rida också. Och det går riktigt bra, brylant sköter sig fint. Hoppas att han kommer att hålla sig så fin hela terminen ut. Det är ritkigt kul när han är fin redan när man sitter upp. Sådant gillar man. 
Annars är det inte mycket träning för min del. Började komma igång lite med rodden, men sen vet jag inte vad som hände... Det bara stannade av. Men kommer förhoppningsvis bli bättre snart. Det är bara att ta det som det kommer. Men jag springer iaf upp och ner för trapporna när vi renoverar, och det är ju inte helt fel! 
 
Men nu ska jag ta och kolla lite tv, eller så ska jag ta och läsa en bok. Det är en lång dag i morgon, öppnar och sedan kvällsmöt.
Hoppas ni har det bra där ute! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0