underbara vår

+2 grader imorse och fick skrapa rutorna... Men sen vände de, strålande sol och varmt och skönt ute. Tyvärr hade jag inte möjlighet att vara ute så mycket på jobbet, då jag har haft en del möten. Men det fick bli en tur innan maten idag, så tog med mig stavarna och gick i solen och bara njöt. Gick med stavaran i söndags och så blev det en sväng idag. Vill inte trött ut mig för mycket med dom, så det har bara blivit korta rundor. ca10 min i söndags och idag ca 20. Imorgon blir det utan stavar så att man kan gå lite längre. Man måste passa på att vara ute och njuta av denna vårvärme. Man vet ju inte hur länge till man orkar gå promenader heller. Hoppas att jag ska orka med det, men eftersom att jag har en rygg som krånglar så är det osäkert..
 
Har idag varit och lyssnat på våran älskade bebis, hjärtat slog fint. Det var inga konstigheter. Mina prover såg också bra ut, så det är bara att fortsätta framåt. 
 
Tanken var att jag skulle plugga nu också, men hjärnan ville inte som jag. Det får helt enkelt bli tv:n så tar jag nya tag imorgon. Tror jag är lite trött pga gick upp 4.45. Varit igång hela dagen. Så kanske inte konstigt att kroppen blev helt slut nu! 
Bäst man vilar.
 
Ha en fin kväll där ute! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0