Hemma igen

Nu är vi åter hemma igen. Jag har haft 4 veckors semester och sambon 3. Nu återstår en vecka.
Men denna semester har varit lite annorlunda. Började med att vi vann en budgivning på en lägenhet. Efter att ha skrivit det första papprerna, drog vi till Hjo och Åmål. Var hemma ett par dagar sedan hus och katt vakt hos pappa. Och raka vägen där ifrån åkte vi ner på landet där vi har varit i 2 veckor. Var bara hem en sväng för att fixa lite papper. 
Men nu är vi hemma igen och idag har vi åkt runt och handlat lite saker för att starta våran renovering i lägenheten. För i morgon får vi nycklarna =) Ska bli så otroligt spännande!!!! Vårat första riktiga gemensamma lägenhet =))
 
Iaf så följde jag ju ett joggingschema där det skulle avslutas med att jag skulle jogga 5 km. 
Och tro det eller ej, men jag klarade det. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle orka jogga så långt!!! Fruktansvärt stolt över mig själv. NU hoppas jag bara att tiden kommer att räcka till för att fortsätta att jogga. Det kommer gå åt mycket tid för renovering nu.... Men det ska nog gå det också! 
 
Så nu är jag tillbaka och hoppas på att kunna blogga. För mitt i denna renovering måste jag ligga i med viktnedgången också. Har inte vågat vägt mig något i sommar. Har ju blivit ett och annat glas vin och tilltugg! 
Aja man måste ju leva lite. Blir bättre matvanor nu när man är hemma igen =) 
 
Nu är det iaf dags för att göra lite mat!!
Ha en trevlig kväll där ute! 

maddeviktresa.blogg.se

En blogg om min vardag tillsammans med min dotter och sambo, träning och hälsa.

RSS 2.0